Terranor Oy med nytt senior ledarskap

Terranor Oy med nytt senior ledarskap: Päivi Hakala ansluter sig till oss som ny chef för Finland för Terranor Oy och dess dotterbolag.

 

Päivi har en dokumenterad meritlista av affärsutveckling och resultat inom bygg-, järnvägs- och verkstadsindustrin. Hon har mer än 20 års erfarenhet från ledande finska företag: redan efter 8 år på YIT befordrades Päivi till den första kvinnliga affärsenhetschefen i företagets historia. Hon vidareutvecklade sitt strategiska tänkande och sitt ledarskap på Eltel Networks där hon arbetade som affärsenhetschef på olika enheter i mer än 9 år.

Efter en omväg i mindre företag som interimschef och hennes tidigare steg på Despro Engineering, kommer Päivi nu att bli en drivande kraft i Terranor Oy:s tillväxtresa för att bli Finlands nr. 1 leverantör av drift och underhåll av vägar i Finland.

Under sin karriär har Päivi utvecklat starka färdigheter inom personalledning, strategiutveckling och genomförande, fusioner och förvärv, omstrukturering och omvandlingar.

Hon kommer att vägleda vår vision ”First in Mind in Road Operations and Maintenance in the Nordics” för Finland med ett starkt fokus på Terranor OY värderingar: Tillsammans, Kompetens, Modig och Äkta.

Med vår ledningsgrupp Inka Kontturi, Johanna Kärmä, Iisko Rossi och Harri Valkeinen kommer vi gemensamt att påskynda våra tillväxt- och lönsamhetsplaner.

#FirstInMind #PeopleMakeTheDifference