Terranor Verte Oy startar verksamheten

Terranor Group går in i nästa fas av sin framgångssaga: Vi diversifierar vårt tjänsteutbud inom @Terranor Oy och har grundat Terranor Verte Oy i Finland. En dedikerad tjänsteleverantör för underhåll och byggande av grön miljö.

”First in Mind inom drift och underhåll av vägar i Norden” är vår tydliga vision. Den står för löftet att leverera i tid, kvalitet och kostnad för våra kunder. Alltid. Men det står också för ambitionen hos vår personal. Våra anställdas energi och engagemang för att vara mer än bara en leverantör av saltning och avisning. För vi erbjuder hela bandbredden av O&M. Vi strävar efter att revolutionera sättet att göra det.

Vi är glada att meddela att @Johanna Kärnä har anslutit sig till vår resa mot toppen. Hon är en av de ledande experterna inom underhåll och byggande av grön miljö i Finland. ~20 års erfarenhet. Välkänd och mycket välrenommerad. Hon har betjänat många kunder med ambitionen att leverera mer än genomsnittet. Vi är glada att kunna erbjuda plattformen Terranor till dig för att fullt ut driva framtiden för hur det går till i Green Environment Business på rätt sätt. Vi är lyckliga över att ha dig hos oss, Johanna.

I och med detta steg kommer Terranor Oy att samla kunskapen och erfarenheten från många års projektarbete inom detta område i en ny enhet för att diversifiera, accelerera, förbättra och driva Miljöverk, under ledning av Johanna. Vi kommer att utnyttja erfarenhet och expertis över gränserna med @Terranor AB och @Terranor A/S.