Idag välkomnar vi Tomi Tikkanen till vårt nystartade dotterbolag Terranor Signa Sverige AB

Idag välkomnar vi Tomi Tikkanen till Terranor AB och vårt nystartade dotterbolag Terranor Signa Sverige AB.
Terranor Signa Sverige AB är ett nystartat dotterbolag till Terranor AB. Bolaget ska specialisera sig på att utföra trafiksäkerhetsarbete med visionen att bli ledande aktör inom trafiksäkerhet. Som ledare för Terranor Signa har vi rekryterat Affärsområdeschef Tomi Tikkanen. Tomi Tikkanen har en gedigen bakgrund inom trafiksäkerhet och har tidigare arbetat som chef för trafikanordningar (TA) på Svevia.

Med Tomis erfarenhet och expertis inom området är han en värdefull tillgång för oss och rätt person att etablera Terranor Signa på marknaden säger Per Sjöblom, Sverigechef på Terranor AB. Tomi har drivet och kompetensen som vi har sökt efter så nu känns det fantastiskt spännande att få erbjuda våra kunder högkvalitativa tjänster inom trafiksäkerhet och trafikanordningar (TA) avslutar Per Sjöblom.

För att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster pågår en aktiv rekryteringsprocess för att bygga upp en stark och kompetent organisation. Vi söker personer med rätt kompetens och engagemang samt med stark vilja att etablera i Terranor Signa på marknaden och uppnå våra målsättningar.

Håll utkik på vår karriärsida En unik karriär – Terranor under hösten då kommer vi annonsera ut de tjänster vi behöver för att utveckla företaget framöver. Är du redan nu intresserad att delta i uppstarten, följ länken och connecta med oss på https://careers.terranor.se/connect