Västra Skaraborg Driftområde

På uppdrag av Trafikverket ska Terranor från och med 1 september ansvara för driftområde Västra Skaraborg. Kontraktet är på fyra år med möjlighet till ytterligare två års option. Kontraktet innebär en nyetablering för Terranor och där vi ska etablera platskontor i Skara.

Kontraktet är ett av de mest omfattande drift och underhållskontraktet som Trafikverket upphandlar på väg och omfattar ca 146 mil väg där E 20 är pulsådern i området. Kontraktet omfattar både sommar och vinterunderhåll, alltifrån den hårt trafikerade vägen E 20 som skär genom området till det mindre grusvägnätet.

Kontraktet förstärker Terranors orderstock med 239 miljoner koronor.

 

Vi är sedan tidigare starka inom länet Västra Götaland, framför allt i och runt Göteborg, så det      känns riktigt kul att få etablera Terranor i Skara. Vi kommer ha dygnet runt bemanning, sommar och vinter, för att tidigt kunna fatta beslut om rätt åtgärd när något oförutsett händer inom driftområdet. Området har sina utmaningar så nu lägger vi kraft på att etablera kontraktet så att vi är reda att leverera den 1 september säger Andreas Johansson, Area Manager West.

 

Kontraktet är signerat vilket innebär att vi omgående startar upp vår mobilisering av kontraktet. Är du intresserad att börja jobba hos oss på Terranor så håll era ögon öppna på LinkedIn eller på vår hemsida www.terranor.se . Snart lägger vi upp våra vakanta tjänster.